Om oss

Selskapet ble grunnlagt av Jan Indseth i 1970. Da hadde selskapet 4-5 biler i dag har selskapet over 45 biler. Indseth Transport har totalt 95 ansatte og en årlig omsetning på over 130 millioner. Selskapet drives av Stein Helge Kaxrud og Ole Petter Indseth.  Selskapet har også egne avdelinger i Sverige som drives av Roger Börjesson.


Vi befrakter kullsyre CO2, luftgasser og BioGass.
 
Selskapet har innført Transportforbundets bransjestandard "Kvalitet og Miljø på veien" som bygger på ISO 9001 og ISO 14001.
 
Selskapet er også medlem i NLF og tilknyttet TS Forum Norge.


Vårt fokus


Indseth transport har som formål å yte en fleksibel og kundetilpasset transportløsning for våre oppdragsgivere.

Dette gjør vi blant annet ved å etablere langstiktige samarbeidsrelasjoner med en bevisst og stabil sjåførstab. 

 Vi tilbyr konkurransedyktig og driftssikkert utstyr til et forutsigbart kostnadsnivå og er en naturlig samarbeids- og diskusjonspartner for alle våre kunder.
 

Kvalitetssikring/internkontroll/HMS
 
Sikkerheten til våre ansatte, naboer, leverandører, kunder og omverdenen forøvrig er av ytterste viktighet for Indseth Transport◦Vi har systemer som ivaretar dette og de er knyttet opp til våre kunders egne HMS-systemer. Alle sjåfører har sjåførhåndbok for Indseth Transport samt kundens sjåførhåndbok

Indseth Transport har bransjesertifikat; kvalitet og miljø på vei basert på ISO 9001 og ISO 14001 utstedt av Norges lastebileierforbund

Sikkerhetsrådgiver
Vi har avtale med Farlig Gods Spesialisten, Oslo 
Levert av